Nabestaanden ontzorgen

Veel nabestaanden blijven achter met onbeantwoorde vragen, dit voorkomt u door de nalatenschap vooraf te regelen. Het klinkt pittig, maar hoe ongelofelijk makkelijk is het om zelf een dossier voor nu (uw eigen administratie) te hebben en voor uw nabestaanden later?

Een (digitale) plek voor al uw belangrijke, persoonlijke, juridische en financiële documenten! Handig voor iedereen die altijd zoekende zijn naar de papieren. 

In uw eigen (digitale) dossier creëert u een veilig (online) map voor al uw belangrijke documenten die ergens op een (digitale) stapel liggen. Denk bijvoorbeeld aan; 

  • Verzekeringspapieren.
  • Kentekenbewijs.
  • Abonnementen.
  • Testament.

Het belangrijkste is, samen met u zorg ik dat alles wat belangrijk is bij elkaar overzichtelijk in uw eigen (digitaal) dossier. Zo bent u up-to-date en kunt u kijken of alles nog naar wens is, zoals uw testament of zijn er abonnementen waar u het bestaan niet eens van af wist.

Door het vooraf vast te leggen heeft u rust en tijd voor belangrijke dingen in het leven en hebben uw nabestaanden duidelijkheid als u er niet meer bent om het aan te vragen. Zo geeft u uw nabestaanden ruimte voor rouw en maakt het de afwikkeling gemakkelijker en daarmee meestal ook voordeliger.

Maak van uw erfgenamen geen spoorzoekers!

Meer informatie

Wilt u meer informatie of weten hoe ik u verder kan helpen? Laat uw vraag achter en binnen 24 uur heeft u een reactie op uw bericht.

© Jolanda Spek nalatenschappen en GrafiSjopMarjo