Aangenaam, Jolanda Spek

Ik ben RegisterExecuteur. Mijn werk houdt in: nalatenschappen voorbereiden en afwikkelen, ook als er niets geregeld is.

In een hectische periode van verlies en rouw komen er veel extra zaken kijken bij de afwikkeling van een erfenis. Hier heeft u niet altijd tijd, energie of kennis over om naast uw eigen leven ook nog een afwikkeling te verzorgen. Waarom zou u het alleen doen?

Een afwikkeling van een erfenis kan enkele maanden tot in sommige gevallen jaren duren. Het brengt kosten met zich mee. Met mij als RegisterExecuteur aan uw zijde heeft u hulp bij de afwikkeling waardoor vaak kosten worden bespaart. U heeft meer tijd voor rouw en/of andere belangrijke zaken.

Voor mij is het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt in de gesprekken die we voeren. Door goed te luisteren en door te vragen, stel ik de persoon waarmee ik spreek op haar of zijn gemak.

Het is belangrijk om tijdens het gesprek rekening te houden met emoties en met de verschillende kanten die aan een verhaal zitten. Zo werk ik naar de kern toe om duidelijkheid te krijgen en te geven. Verder hecht ik veel waarde aan goed en nauwkeurig werk. Met het Digitale Nalatenschapdossier heeft u 24 uur per dag inzage in het dossier.  

Werkwijze

  • Gewoon bij u thuis aan de keukentafel een kennismakingsgesprek.
  • Een uniek persoonlijk dossier voor de voorbereiding en/of de afwikkeling. 
  • Juridische, financiële en praktische zaken regel ik met en voor u. 
  • Zo wordt er voor u en uw dierbare nabestaanden ruimte gecreeërd voor andere belangrijke zaken.
  • Aangesloten bij de Stichting RegisterExecuteur. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden word ik ondersteund door de RegisterExecuteur Expertisedesk. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van erfrecht. Meer weten? Klik op het logo van de Stichting voor meer informatie.

Mijn motto:
" Voorkom moeilijkheden en kies voor harmonie".

Hoe doe ik dit?

Met een heldere, transparante en duidelijke werkwijze.

Na de voorbereiding heeft u een compleet gevulde (digitale) map met daarin alle benodigde wensen en informatie voor uw dierbare nabestaanden als u er niet meer bent. 

Tijdens de afwikkeling krijgen uw dierbare nabestaanden een unieke inlogcode van het digitale nalatenschapsdossier. Hierin wordt de informatie en alle documenten betreffende de erfenis vastgelegd.

Zo kunnen alle betrokkenen de afwikkeling van de nalatenschap volgen en communiceren. Helder en overzichtelijk voor iedereen.

info@jolandaspek.nl