Contact

Als RegisterExecuteur ben ik uw vertrouwenspersoon die de voorbereiding en of afwikkeling van de nalatenschap op een transparante, duidelijke en voorspoedige manier verzorgt.

Met mij als aanspreekpunt voor alle erfgenamen werk ik onpartijdig en onafhankelijk. Zo is er een heldere en open afwikkeling voor alle betrokkenen.

  • Telefoon: 06-48159154
  • E-mail: info@jolandaspek.nl

Wilt u meer informatie of weten hoe ik u verder kan helpen? Laat uw vraag achter en binnen 24 uur heeft u een reactie op uw bericht.

Stel een vraag

"Wij hebben al wensen met Jolanda besproken en geregeld over hoe en wat wij het willen. Het geeft rust!   De moeite waard! "!

"Doen, want er zoveel dingen waar jezelf niet over nadenkt en daar helpt Jolanda heel goed bij".

"Als ik met het overlijden van mijn vader had geweten dat er hulp bestond,  was ik al naar Jolanda gegaan. Ze kwam bij ons thuis na het overlijden van mijn moeder. Heel persoonlijk en toch zakelijk. Geen vraag was te veel. "

"Het is prettig hoe Jolanda de afwikkeling van de nalatenschap van onze ouder heeft verzorgd. Hierdoor hebben wij als erfgenamen geen ruzie gehad over het geregel. Iedereen kon verder met zijn eigen leven en verdriet".

info@jolandaspek.nl

K.v.K. 85568716